PauwR Digital Marketing


Vier jaar op rij top 3 agency Emerce 100 en Great Place to Work. Onze missie: De ontwikkeling van onze medewerkers.

De ontwikkeling van onze medewerkers staat bij PauwR centraal. Het is zelfs onze missie. Als zij doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden, dan staat dat garant voor optimale resultaten en overtroffen verwachtingen.

We werken met ambitieuze organisaties die (extra) marketing -capaciteit en/of -kennis willen gebruiken om (sneller) door te groeien. PauwR helpt hen hun marketing te laten groeien, hun business én hun mensen, door als Trusted Marketing Advisor handjes én hersens te leveren, zodat zij hun ambities waar kunnen maken en wij onze mensen kunnen laten groeien.

Ook zijn we al tweemaal benoemd in de top 3 van 'Great Place to Work' en wonnen we in 2018 zelfs de 'Special Award Ontwikkelen' temidden van alle 'Best Workplaces' van heel Nederland.

Het bewijs van onze groeibelofte vormen succesvolle campagnes voor Expert, Hero, Kwantum, Trendhopper, Nationale Opera en Ballet, Whirlpool, Terre des Hommes en Coca-Cola. Maar ook het winnen van hooggewaardeerde prijzen als 'De Bonk'​, 'Dutch Search Award', 'B2B Marketing Award' en een 'DIA, Dutch Interactive Award', naast vele andere prijzen en nominaties​. PauwR is al drie jaar op rij een top 3 Digital Marketing Agency in de Emerce 100.

Werving & selectie:

Wij bieden een kansrijke werkomgeving voor talenten die het beste uit zichzelf en elkaar willen halen. Daarom selecteren we niet alleen op opleiding en ervaring, maar vooral op persoonlijkheid, motivatie en ambitie. En wij staan voor gelijke kansen voor iedereen. Daarom werken wij voor elke vacature bewust met een ‘hiring team’ van minimaal 3 collega’s. Zo mag en kan eventuele vooringenomenheid van een individu nooit doorslaggevend zijn in onze selectieprocedure.

Wij zijn:

A Great Place to Grow